Hunvald-blog

846. Kinevezték a főigazgatót

2023. november 13. - HunvaldBlog

Több mint három hónapra volt szükség, hogy főigazgatót találjanak
a Péterfy Sándor utcai Kórház élére. (Népszava

Múlt hét szerdán kinevezték a Péterfy Sándor utcai kórház legújabb főigazgatóját Kökény Zoltánt, akit még nyáron helyeztek ide átmeneti megbízással. Most kinevezték, a posztra ő volt az egyetlen pályázó.

peterfy2023.jpg

Még június végén a saját kérésére visszavonták a tavasszal kinevezett főigazgató, Tóth László vezetői megbízását, aki nem sokáig vezette a kórházat: március elsején váltotta az intézmény élén a nyugdíjba vonulása miatt távozó Sásdi Antalt. Tóth akkor a Belügyminisztérium helyettes államtitkári posztját cserélte kórház igazgatói székére. Egy kis időre.

Kökény Zoltán 1990-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, 1994-ben általános sebészetből szakvizsgázott; 2013-ban egészségügyi gazdálkodási és stratégiai specialista diplomát szerzett. 2011-től a ráckevei szakrendelő orvosigazgatója, 2021 októberétől a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet orvosigazgató-helyettese volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr118258207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása