Hunvald-blog

876. Ismét a Heti TV-ben

Mi a lokálpatrióták igazi feladata?

2024. március 28. - HunvaldGyörgy

Pár napja ismét Breuer Péter vendégei voltunk a Heti TV reggeli műsorában, Tomori Károly önkormányzati képviselőjelöltünkkel. Beszéltünk a kerület jelenlegi helyzetéről, állapotáról, és a lokálpatrióták valódi feladatáról. Másfél hete pedig az ATV-ben vol- tunk Székely Sándorral, a Szolidaritás Mozgalom elnökével — szintén ebben a témában.

lev_logo2.JPG

A Lokálpatrióták Erzsébet Városért Egyesület azért alakult, hogy az ÖN-KORMÁNYZÁS eredeti jelentését visszaadja. Hogy helyben élő, a kerületet ismerő képviselők képviseljék a lakókat. Hogy a választók ne csak a pártok és azok jelöltjei közül választhassanak, ha- nem független, helyben élő személyeket is, akik elkötelezetten képviselik egy-egy körzet, vagy a kerület érdekeit. Hogy az erzsébetvárosiak visszakapják a kerületüket.

Választási szövetségesünk, a Szolidaritás Mozgalom minden kerületben az emberek problémáira koncentrál, és távol tartja magát a pártpolitizálástól. Célja, hogy a kerületi megmérettetés mellett fővárosi listát is állítsanak és a fővárosi közgyűlésbe is elvigyék a budapesti civilek hangját.

dr. Hunwald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr218366001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása