Hunvald-blog

260. Kereszténydemokrácia

2018. augusztus 22. - HunvaldGyörgy

“Mi nem vagyunk liberálisok, és nem liberális demokráciát építünk, hanem kereszténydemokráciát építünk.” (Orbán Viktor)

Ha enni akarnak, forduljanak a strasbourgi bírósághoz. A szerb határon kialakított tranzitzónában a menedékkérők egy csoportja Magyarország egy eddig ismeretlen arcát ismerheti meg: az éheztetést – írja többek közt az Index is. (A zónában uralkodó ember- telen állapotokról még tavaly nyáron írtak.)

menekult_tranzit.jpg

Fotó: Földes András / Index

“A hatóságok az afgán családok tagjai közül a kiskorú gyerekeknek adtak csak enni, és az egyik nőnek, aki szoptat. A férje, továbbá egy a 18-at épp betöltött fiú és az ő szülei nem kaptak élelmet, a gyerekeket és a nőt pedig az étkezésekhez átkísérik a zóna egy másik részébe, hogy véletlenül se adhassanak az adagjukból a családtagjaiknak.”

De most komolyan, mekkora féregnek gazembernek kell lenni ahhoz, hogy ilyet kitaláljon és elrendeljen valaki?!

P.s.: Augusztus 20-án Iványi Gábort nem engedték be ételt vinni az éheztetett mene- külteknek. Engedélyt kértek tőle, ennek hiányában azonban nem oszthatott ételt. „Itt tartunk 1018 évvel azután, hogy eldöntöttük, Európához akarunk tartozni” – mondta, miután nem adhatta át a határra vitt kenyeret, almát és halkonzervet. De Iványi nem hagyja annyiban: Menjenek oda és vigyenek ételt kormánypárti képviselők is, és menjenek oda ellenzéki képviselők is. Meg más szervezetek is próbáljanak meg ételt és italt vinni, aztán ha nem engedik ezt nekik a hatóságok, akkor is próbáljanak oda bejutni. Aztán lesz, ami lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4114195907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása