Hunvald-blog

348. Nem akarom elhinni

2019. május 14. - HunvaldBlog

Bernard-Henri Lévy francia filozófus – akit Orbán Viktor még áprilisban hívott kávézni – hosszú cikket írt a miniszterelnökkel folytatott beszélgetéséről, amelyben Kun Béla, az antiszemitizmus és Erdogan is szóba került. A kétórás beszélgetést feldolgozó cikk a The Atlantic portálon jelent meg angolul; magyarul ITT olvasható egy összefoglaló a 24.hu-n.

orban_levy2019.jpg

Fotó: Camille Lotteau

Megismergetjük belőle egy kiöregedett másodosztályú focista véleményét a világokról (arról, amelyben élünk és arról a párhuzamosról, amely a fejében van). Tessék elolvasni, tanulságos. Kedvcsinálónak:

Horthy Miklósról:

Része a magyar történelemnek. Nem ő szabadított meg minket Kun Bélától?

Recep Tayyip Erdoganról:

Hatalmas focista. Mint én.

P.s.: Tényleg azt is mondta, hogy ő Európa DNS-e? Nem akarom elhinni.

***

Orbán nagy álma végre teljesült; tegnap fogadta őt Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke. De a miniszterelnök finoman szólva sem váltott ki túl nagy érdeklődést a közös sajtótájékoztatón részt vevő újságírókból. Nem finoman szólva a kutyát sem érde- kelte Európa DNS-e. (via Népszava)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5714826664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása