Hunvald-blog

820. Pillanatkép Magyarországról

2023. július 31. - HunvaldGyörgy

Nézem, hogy az elmúlt pár napban milyen három megosztás sodródott egymás mellé a kitiltott blog (igen, ez az), de még le nem tiltott FB-oldalán. Az első, a legkorábbi a HVG keserédes, szomorú karikatúrája. Ez itt.

hvg_karikatura.jpg

A másodikban a Magyar Narancs számol be arról, hogy az elvileg független szerv, a NAV több mint 100 millió forintot von le havonta Iványi Gábor egyházának támogatásából. A Párt Ökleként.

A harmadik pedig a 444.hu cikke, amely arról tájékoztatja a nagyérdeműt, hogy tavaly január óta 502 millió forintba kerültek Orbán Viktor külföldi hivatalos útjai. (Megj.: A Külügyminisztérium megtagadta a költségek részletezését. Ez azért volna fontos, mert több esetben is felmerült, hogy kifejezetten drágán, luxuskörülmények között béreltek szállást a kormányfő delegációjának.)

Csak gyönyörködök. A Párt Ökle levon. Luxuskörülmények között. Ez itt kérem, röviden, tömören Magyarország.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr118183399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása