Hunvald-blog

466. Dinasztikus alapon

2020. május 01. - HunvaldBlog

Ötmilliárdért várják a turisztikai tanácsokat
az Orbán Ráhelhez kötődő állami cégek. (444.hu

"Tanácsadás a koronavírus okozta károk mérséklésére” címmel jelent meg egy ötmilliárd forintos, turisztikai témájú közbeszerzési kiírás, amiről Hadházy Ákos írt a Facebookon. (Két napja a Népszava is írt erről.)

tiborcz_meszaros.jpg

Idézzetek 23.

„A Szovjetuniót nem bürokraták és hivatalnokok irányították, hanem személyek és azok kapcsolati hálózatai: e személyek feladatokat hajtotta végre, amiért cserébe kiváltságokat kaptak. Az apparátusokban nem a törvények szelleme uralkodott, hanem a személyes hűségre alapuló rend, amely a kegyurat és hűbéreseit feltétlen lojalitásra kötelezte...

A vezető kommunisták feleségei a párt nőrészlegeiben vagy az oktatási népbiztosságon találtak állást. A bolsevik családok közti házasságokkal egyszersmind szövetségek is köttettek...”

Jörg Baberowski: Felperzselt föld. Sztálin erőszakuralma.
Európa könyvkiadó, Budapest, 2016. 119. old.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3515653090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása