Hunvald-blog

875. Beindultak

2024. március 24. - HunvaldBlog

Terézvárosban és Erzsébetvárosban is megnevezte
polgármesterjelöltjét a Fidesz–KDNP. (HVG

Az elmúlt napokban beindult a választási szezon, múlt héten a Fidesz bejelentette, hogy Szentkirályi Alexandra (volt kormányszóvivő) száll ringbe Budapesten a főpolgármesteri székért. Aztán a hét közepén Vitézy Dávid is döntött, ő is elindul az ülőalkalmatosságért. (Megj.: minden látszat ellenére* ő nem, nem a Fidesz második jelöltje, hanem az LMP-é.)

benedek_zsolt.jpg

Most pénteken pedig Deutsch Tamás választókerületi elnök közölte az MTI-vel, hogy Be- nedek Zsolt a Fidesz erzsébetvárosi polgármesterjelöltje. Ezzel előkerült a legélesebbnek gondolt kerületi kés Deutsch fiókjából. Mit ne mondajak: karizmás, hiteles húzónév. És vele váltanák a szintén hiteles, és szintén karizmás Niedermüllert. De szép is ez!

*21 éves korában delegálta a Fidesz a BKV felügyelőbizottságába. 25 éves korában nevezte ki Tarlós István a BKK vezérigazgatójává. 31 éves korában lett a Műszaki és Közlekedési Múzeum főigazgatója, 34 évesen a Budapesti Fejlesztési Központ Igazgatója. A 2022-es választás után, 36 évesen közlekedési államtitkár. Most az LMP főpolgármester-jelöltje. (via Telex)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2118363043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása