Hunvald-blog

878. Azt írja az újság… (5)

2024. április 04. - HunvaldBlog

Azt írja a valaha jobb napokat látott Index, hogy Erzsébetvárosban "bejelentkezett a júniusi választásra" Hunwald György (akinek még a nevét sem sikerült helyesen leírni), "a kerület korábbi — hűtlen kezelés, hivatali visszaélés és magánokirat-hamisítás miatt hosszabb időt börtönben töltő — szocialista polgármestere".

hunvald_2015.jpg

Nos, Hunwald (akkor még Hunvald) György egyetlen napot sem töltött börtönben sem a felsorolt, sem egyéb bűncselekmények miatt. Nevezett bűncselekmények VÁDJA miatt ült, méghozzá azért, mert az ügyészség ragaszkodott ehhez — hogy meg ne szökjön, össze ne beszéljen képzelt bűntársaival stb. Mivel sehogy sem találtak rajta fogást, rend- szeresen megváltoztatták a vádat, amiért újra és újra kellett kezdeni az eljárást. Amikor már nem tudták tovább húzni, a Kúria megsemmisítette az összes, Hunwaldot korábban elmarasztaló ítéletet, és kimondta: törvénysértések hosszú sora történt.

Hunwald büntetlen előéletű, és az előző választáson ez után a masszív hírnévrontás után ért el több mint 5 %-ot. Az összes politikai erő ellene kampányolt; közülük az önmagát fura humorral Demokratikus Koalíciónak nevező vezérelvű és totálisan koalícióképtelen párt Gyurcsány Ferenc személyes utasítására összetépte a támogatásáról aláírt megálla- podást (persze csak azután, hogy a másik fél a saját vállalását teljesítette).

Mint mondják, a sas nem kapkod legyeket — én azonban őszintén remélem, hogy Hun- wald ezúttal kivételt tesz, és a gatyáját is leperli ennek az Ambrus Balázs nevű firkásznak. Majd vesz neki másik gatyát az Index Pénztáros Lőrinc néven közismert tulajdonosa...

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8718370851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása