Hunvald-blog

254. Újra a régi lesz

2018. augusztus 04. - HunvaldGyörgy

Szép jó estét mindenkinek!  Ejtsünk most még egyszer, tényleg utoljára pár szót a Hír TV szerdai vissza/meg/elvételéről. Visszatérünk a régi értékekhez, ott folytatjuk, ahol 2015-ben abbahagytuk – mondta Szikszai Péter a Hír TV régi-új vezérigazgató-helyettese, miután Orbán Viktor áldásával az addigi vezetőket pillanatok alatt kirúgták és egyetlen nap alatt lezavarták a hatalomátvételt a csatornánál.

hirtv2018.jpg

„Igazából, minden a miénk: körbehugyoztuk az egész országot, és amihez kedvünk van, azt elvesszük. Lehet tévé, cég, egy kis darab Balaton, vagy az egész – idő kérdése csak, mert ti semmik vagytok, mi minden leszünk.” (via HVG)

Érdemes felidézni, hogy mi is az, amit a Hír TV 2015-ben abbahagyott, és amihez most visszatérnek – írja a 444.hu oldalán Bede Márton, aki szépen össze is szedett párat ezek- ből a régi jó értékekből:

  • A székházostrom
  • Barakonyi SS Szabolcs
  • Következetes benyalások
  • A másként gondolkodók megtámadása
  • Goodfriend törlése
  • Drogellenes kereszteshadjárat
  • Bátor kiállás minden társadalmi csoport mellett

… és még lehetne sorolni.

No, kérem szépem. Ezek azok a régi szép és jó értékek, amihez most vissza fognak térni. Már alig várom.

***

Tombol a jéghideg profizmus a teljesen normális piaci körülmények között megvásárolt HírTV-ben: Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes nem tudta felsorolni az Átlátszó kérésére, hogy melyik az a 12 műsor, amit megszüntettek. Nyolc jutott az eszébe, igaz, Kálmán Olgáét elrontotta. (via 444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2714162161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása