Hunvald-blog

367. Már semmi akadálya

2019. július 11. - HunvaldGyörgy

Aki esetleg lemaradt volna róla: kedden jelentették be, hogy Mészáros Lőrinc jobbkeze és üzlettársa, a szintén őstehetség Jászai Gellért többségi tulajdonában levő 4iG megveszi a T-Systems Magyarországot, mellyel a társaság s leányvállalatai is a tulajdonába kerülnek. Lőrinc jobbkeze tehát megtette első lépéseit, és ezzel saját lábára áll. (Megj.: A T-Systems ellenőrzi a Nemzeti Választási Iroda szavazatszámláló szoftverét.)

tsystem1.jpg

Fotó: tumblr.com

A hírre így reagált a Facebook-on Hadházy Ákos:

M. Lőrincék megvették a T-Systems nevű céget. >>> A T-Systems ellenőrzi a Nemzeti Választási Iroda szavazatszámláló szoftvert ért esetleges külső beavatkozásokat >>> A T-Systems igazolja le, hogy nem nyúlt bele senki >>> Ezentúl M. Lőrincék fognak minket megnyugtatni, hogy senki nem nyúlt bele a választási rendszerbe. :))) vagy :(((

Tehát röviden, érthetően: a T-Systems megvásárlásával a választási rendszer üzemelte- tése is a Mészáros-Jászai tulajdonhoz került. Azaz, Ilonkanéni mellett – biztos, ami ziher – mostantól teljes egészében Orbán emberei őrködhetnek a választás tisztasága fölött.

Megnyugtató, nem?

P.s.: Azt hiszem, hogy sok-sok mókás dologra készülhetünk ősszel a láthatólag minden eddiginél demokratikusabb – és persze tisztább – önkormányzati választáson. De nem fogunk megszakadni a röhögéstől.

Ajánlott irodalom:

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8414939800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása