Hunvald-blog

381. Sűrű egy nap volt

2019. augusztus 23. - HunvaldGyörgy

Így aztán most csak röviden: tegnap reggel fb-oldalamon és itt a blogon megosztottam polgármester-jelölti programomat, majd bemutattam azt a 9+1 kerületi képviselőjelöltet, akik velem együtt készülnek az őszi önkormányzati választásra. Ők azok, akikkel együtt indulunk mind a 10 egyéni választókerületben – lokálpatriótaként, Erzsébetvárosért.

hunvald2019-2.jpg

  1. EVK - Horváth Zsuzsanna
  2. EVK - Földi Katalin
  3. EVK - Fábián Roland
  4. EVK - Hunvald András
  5. EVK - Deák Péter
  6. EVK - Ecseghy Ágnes
  7. EVK - Török Csaba Norbert
  8. EVK - Algács Tibor Zsolt
  9. EVK - Varga István Tibor
  10. EVK - Hunvald György

Ezt követően délután beszélgetés a HírTV-ben, a téma – nem meglepő módon – az volt, hogy független polgármesterjelöltként miért indulok Erzsébetvárosban. Elmondtam. Délután a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában is ugyanerről volt szó, ott is a dön- tésem okairól beszélgettünk. Ott is elmondtam.

Tényleg sűrű egy nap volt. Szombattól viszont már kampányolhatunk, lehet ajánlani, aláírni, támogatni – majd október 13-án ránk szavazni! Hajrá!

Hunvald György

P.s.: A választási program mostantól (pontosabban, tegnaptól) folyamatosan elérhető ITT a honlapon, legfelül, balra az első menüpont alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4015021206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása