Hunvald-blog

814. Éjféli záróra: elutasítva

Már megint úgy csináltak, mintha…

2023. július 07. - HunvaldGyörgy

Csak röviden: a hét közepén rendkívüli ülést tartott a képviselő testület, melynek két napirendi pontja volt. Az első (a fontosabb) Belső-Erzsébetváros szórakozó- és vendég- látóhelyeinek éjszakai nyitvatartási rendjéről szóló 25/2020. (VI.25.) önkormányzati rendelet módosításáról szólt. A Garai Dóra javaslata megközelítőleg kétszáz 24 és 6 óra között is nyitvatartó szórakozóhely éjfél utáni működését korlátozta volna. (Az ülés megnézhető az Önkormányzati TV oldalán.)

testulei20230704.jpg

A testület elutasította az előterjesztést. A polgármester is tartózkodott a szavazásnál, de végszavában vidáman bejelentette:

A következő egy évben is mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy még nagyobb rend legyen Belső-Erzsébetvárosban.

Hát, hacsak így nem… És akkor majd még jobb lesz itten minden.

Kellemes hétvégét mindenkinek.

P.s.: Megjegyzendő, hogy Devosa Gábor, Molnár István és Ujvári-Kövér Mónika „igazol- tan” volt távol, nyaralnak, amit már hetekkel korábban bejelentettek. De az is „vicces”, hogy a Fidesz képviselői – miután nem ők fújják az önkormányzatban a passzátszelet – hírtelen nagyon zárórapártiak lettek…

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1018162530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása