Hunvald-blog

852. Kis hír, rövid hír

2023. december 08. - HunvaldBlog

A Színes Erzsébetváros Egyesület tegnap közösségi oldalán jelentette be, hogy indulnak a jövő évi önkormányzati választáson. Önálló polgármesterjelölttel, és az összes választó- kerületben lesz saját jelöltjük. Szerintük ugyanis a kerület pártpolitikai harcok terepe lett, és erről a jelenlegi polgármester, Niedermüller Péter tehet.

szines2.jpg

Azt is közölték, hogy a pártoktól függetlenül indulnak, és nem is terveznek együtt- működni egyik politikai párttal sem.

Kíváncsian várom, mi lesz ebből.

*

Talleyrand (1754–1838), a köpönyegforgatás nagymestere — nem mellékesen napóleoni idők francia diplomáciájának kiemelkedő alakja, aki az 1789. évi forradalom kirobbanásá- tól egészen Lajos Fülöp uralkodásáig meghatározó szerepet töltött be a párizsi politikai életben. Amikor meghalt, akkor mondta egyik tisztelője: "Ezzel vajon mit akar elérni?" (Egy másik változat szerint: „Talleyrand meghalt? Csak nem? Érdekes volna megtudni, hogy mit akar ezzel?”)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5418276957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása