Hunvald-blog

561. Egyik kutya, másik eb

2021. február 22. - HunvaldGyörgy

Pár napja, február 19-én rágalmazás vétsége miatt a bíróság első fokon bűnösnek találta s megrovásban részesítette Dódity Gabriellát, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjét, mert 2019. április 6-án becsület csorbítására alkalmas tényállításokat tett közzé Lackner Csabával kapcsolatban a Facebook oldalán. A jobboldali média tele van siránkozással, de valamiért az ellenzéki médiák elhallgatják ezt a hírt, pedig senki egy lyukas petákot nem adott volna, hogy a potentát fideszest (Budai Gyula kebelbarátját) elítéli a bíróság.

budai_dodity.jpg

Az a baj az ellenzéki médiával, hogy akit elkönyvel feketeseggűnek a sajátjai közül, azt ütheti, verheti a fidesz, többé már nem ad le róla semmi olyat, ami esetleg árnyalhatná azt a képet, amit a jobboldali médiával karöltve közösen kialakítottak róla. Így volt ez velem is, hiába nyertem, csak azt a hírt közölték, amelyben rosszat lehetett írni rólam.

Az egyik kutya, a másik eb.

*

Az ellenzéki – részben szabad – sajtó (nálunk) sem vitte túlzásba a politikai rágalomhadjáratok leleplezését. A tárgyalásainkra nem jártak, a nekik küldött és helyettük elvégzett sajtó összefoglalókat lekezelték vagy kigúnyolták, majd egyenlőséget tettek a tettesek és az áldozatok közt. (via Császy Zsolt, Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2216436208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása