Hunvald-blog

835. Kezdődik a munka

2023. szeptember 30. - HunvaldGyörgy

A Lokálpatrióták Erzsébet Városáért Egyesület elkezdte a felkészülést a következő évi önkormányzati választásokra. Ennek első szakaszában megkeressük fogadónapjaikon a jelenlegi városvezetést, a képviselőket és az önkormányzati cégek vezetőit.

csarnok2016-5.jpg

Ennek első állomásakor az Erzsébetvárosi Piacüzemeltetési Kft. ügyvezetőjénél, Péderi Tamásnál jártunk Tomori Károly egyesületi alelnökkel. Az alig egy hónapja kinevezett ügyvezetőtől természetesen sokat nem kérdeztünk, hiszen kell neki néhány hónap, amíg beletanul a feladatba, ezt a türelmi időt mindenkinek meg kell kapnia. Elmondtuk neki azokat a problémákat és hibákat, amiket az elődei csináltak 2019 óta.

A következő alkalommal, ami decemberben lesz, már számonkérhetők ezeknek a hibáknak a kiküszöbölése, addigra már mindenben képben kell lennie az ügyvezetőnek.

Korrekt beszélgetés volt.

Hunwald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5818225253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása