Hunvald-blog

879. Aktuálüdvöskénk nézetrendszere

2024. április 09. - HunvaldBlog

MP kifejtette, hogy új párt alapítása helyett inkább a tömérdek meglévő "alvópárt" egyikét venné át. Ennek érdekében már tárgyalt is az Unió – Magad Ura Szövetség nevű párt egyik alapítójával, Almási-Kecskés Gusztávval, aki szerint MP:

mp2024-1.jpg

* „orosz vagy ebből leágazó kommancs mélyállami befolyás alatt áll”,
* kritikus Brüsszellel,
* nem szeretné bevezetni az eurót,
* elutasította, hogy felvegyék a képviselőjelöltek listájára Káncz Csabát, mivel a külpolitikai elemző szerinte „oroszellenes”.

A tárgyaláson le kellett tenni a mobiltelefonokat, „nehogy a CIA lehallgassa” a részt- vevőket. Az eredeti interjú: A párt, amely kikosarazta Magyar Pétert.

Káncz Csaba külpolitikai elemző reakciója: „Magyar Péter rosszul tudja: NEM vagyok orosz- ellenes. Viszont gyűlölöm a zsarnokságot és elvetem a háborús agressziót. Nem fogadom el azt sem, hogy a miniszterelnököm titokban kollaborál és aláássa a nyugati szövetséget”.

Fügedi Ubul

P.s.: Egyszerűen nem tudom feldolgozni, hogy magukat baloldalinak, illetve liberálisnak valló emberek hogyan állhatnak az efféle figurák mögé azzal az egyetlen indokkal, hogy az illető nem Orbán.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2218376211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása