Hunvald-blog

5. Szigetvári, a Viktor

2016. július 21. - HunvaldGyörgy

"Rosszakaród gyalázkodása dicséretnek számít"
(A malis vituperari laus est – latin közmondás)

Hallgatom (nem most, még kedden) Szigetvárit az Egyenes Beszédben, miközben azt taglalja, hogy nem tart tisztességes embernek és felvállalja ezt a véleményét stb., stb. Tegyed, Viktort, tegyed. Tisztelem azokat az embereket, akik felvállalják a véleményüket. Veled kapcsolatban azonban semmi tiszteletet nem érzek, mert ez a véleményed nem kelt bennem tiszteletet.

szigetvari_atv2016.jpg

Az egész beszéded a sértődöttségről szól, mert nem hallgatnak meg és ráadásul a legnagyobb bosszúságodra az ellenzéki térfélen feltűnnek olyan emberek, akiket nem szeretsz. Tudom, hogy nem szeretsz, hiszen polgármesterként páros lábbal rúgtalak ki a hülye ötleteddel, és neked is jobb, ha nem beszélek róla mivel kerestél meg. Ettől még nem haragszom rád, és bár nem foglak barátommá fogadni, de ártani sem fogok neked.

Miért?

Mert függetlenül attól, hogy minden létező fórumon hunvaldozol, attól még Te is egy partner vagy abban, hogy ezt a rezsimet leváltsuk. Márpedig mindenkire szükség van. aki ehhez hozzá tud tenni, a DK-ra, MSZP-re, Együtt-re, PM-re és minden tisztességes emberre.

Viktor arra kérlek, hogy ne vindikáld magadnak a jogot, hogy Te eldöntsd ki a tisztességes és ki nem. Én sosem voltam ilyen bátor, pedig szerintem hozzád képest többet megéltem a világ nehézségeiből. Bízom benne, hogy sikeres politikus leszel, mert még messze nem vagy az. A hunvaldozással meg pláne nem leszel az, azzal több népszerűséget nem fogsz szerezni.

Tehát kedves Viktor ne legyél olyan, mint akit – szintén Viktor – le szeretnél váltani.

Hunvald György

* Szigetvári Viktor a Wikipédián

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr968904772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása