Hunvald-blog

844. Mesterházy Attila az ATV-ben

2023. november 05. - HunvaldGyörgy

A napokban Mesterházy Attila, NATO Parlamenti Közgyűlés korábbi elnöke, a Szocialisták és Demokraták alapító elnöke volt az ATV Aktuál című műsorának vendége. Kifejtette a véleményét a palesztin-izraeli konfliktusról és arról, milyen álságos álláspontot képvisel az Orbán-kormány a palesztin-izraeli és az orosz-ukrán konfliktus összevetése kapcsán.

mesterhazy2023_1.jpg

Orbánék számára baljós előjel, hogy Pressman megint Washingtonba utazott. Amikor legutóbb márciusban Washingtonban járt Pressman nagykövet, szuvenírként szankciós csomagot hozott vissza, aminek következményeként az orosz alapítású, budapesti székhelyű Nemzetközi Beruházási Bank több vezetője is felkerült az amerikai szankciós listára. Washington már akkor egyértelműen jelezte, hogy aggódva figyeli az orosz-ukrán háború kitörése óta, hogy a NATO-tag magyar vezetés hogyan dörgölőzik Moszkvához. (via HVG)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2418251781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása