Hunvald-blog

804. Van a pofátlanság

Van a szemérmetlen, nagy pofátlanság...

2023. május 28. - HunvaldBlog

 ... és van (pontosabban: lesz) a jövő évi költségvetésünk.

Természetesen nem teljesítjük majd, de nem is arra van. Hanem hogy lehessen mutogatni. Hogy a Soros. Meg a migráncsok. Meg Brüsszel. Meg az elhibázott szankciók. Meg a háború és kiváltképpen a háborúpárti ellenzék. De legfőképpen a Gyaurcsány!

koltsegvetes2023a.jpg

"A kormány 4% gazdasági növekedéssel, 6% inflációval tervezi a 2024-es költségvetést."

Terveim 2024-re: növök 20 centit, a súlypontemelkedésem triplázódik, és 20 pontos meccsenkénti átlaggal kezdő leszek az amerikai profi kosárlabda ligában Magic Vak alias FMM* néven, és az évi 30 millió dolláros fizetése- met már el is költöttem egy helyes kis yachtra. Csak a realitások talaján!

* FMM= Flying Monster Magyar (via Vakmajom)

Ja, és hogy a fentebb soroltakra hivatkozva újabb adag pénzt lehessen elvonni a tanácsoktól (volt önkormányzatoktól), ami után a fideszes önkorikat majd kárpótolják veszteségeikért.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8318134294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása