Hunvald-blog

833. Mayer Májerovics családi központja

„Másképpen hasznosítottuk a rekreációs központot”.

2023. szeptember 22. - HunvaldBlog

Ha volt is rekreációs központ, arról sem a korábbi, sem a mostani polgármester nem hallott. A Mayer Gábor államtitkár uniós támogatással épült rekreációs központja, azaz ma már családi háza miatt híressé vált Lila-hegyen megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyire működött komolyan a rekreációs központ. (Telex

mayer2023.jpg

Mayer cége 2011-ben 46 millió forint uniós pénzt kapott rekreációs központ építésére. A ház 2012–2014 között felépült, de 2016-ban már nem lehetett szállást foglalni a központ- ban, és azóta a honlapja is eltűnt.

„Igen, mi itt lakunk. A fenntartási idő leteltét követően másképpen hasznosítottuk a központot” — mondta Tompos Mártonék érdeklődésére az álomtitkár. A rekreációs központot 2021-ig kellett volna üzemeltetni.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2818220193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása