Hunvald-blog

884. Igaz, nem igaz

2024. április 29. - HunvaldBlog

Szombaton írta meg az Index, hogy a kerület önkormányzata még tavaly októberben úgy módosította a szórakozóhelyek éjszakai nyitvatartási idejét szabályozó rendeletét, hogy az éjfél utáni nyitvatartást kérvényező üzlet tulajdonosának tagja kell lennie egy, az ön- kormányzattal március óta szerződésben álló egyesületnek. Amelyet nem mellékesen az az 5 vállalkozó fog össze, akik érdekeltségébe a kerület legnagyobb kocsmái tartoznak.

buli_turelmi.jpg

A cikk megjelenése után a Közös Erzsébetváros Egyesület (KEE) is reagált a Facebookon. Állításuk szerint mindez nem igaz. Niedermüller P. is villámgyors volt, és szintén az FB-n sajtópert, személyiségi jogi pert lengetett be. Mert szerinte (is) az Index olyanokat állít, amelyek nem igazak.

Akár még érdekes is lehetne ez az „igaz, nem igaz” játék, ha nem az itt lakók bőrére menne. Már megint.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6818393197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása