Hunvald-blog

85. Az osztályharc élesedik

2017. március 18. - HunvaldGyörgy

Orwelli világ vár ránk, amennyiben a tervezett formában hatályba lép az Igazságügyi Minisztérium több törvényt is módosító javaslatcsomagja. Már a bűncselekmény elkövetésének legkisebb gyanújára sem lesz szükség ahhoz, hogy valakit lehallgassanak, hogy titkos megfigyelés célpontjává váljon, vagy hogy tudta nélkül felbontsák és elolvassák a leveleit, távollétében átkutassák a lakását, kocsiját – írta a Magyar Nemzet.

hando_tanu1.jpg

Az (I)gazságügyi Minisztérium javaslatcsomagja lehetővé tenne "egyfajta előzetes felderítést", amelynek célja éppen a gyanú megállapítása. Hogy mondta Virág elvtárs "A tanú" c. filmben? "Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!"

Majd jön egy komoly névtelen feljelentés, géppel írva és beindul a Kedves Vezető gépezete. A feladat, a gyanút megállapítani, akármilyen módon. Aztán meghurcolni, belesulykolni az istenadta népbe, hogy bűnös. Az ítélet már nem számít, az már senkit sem érdekel. Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.

Virág elvtárs megmondta: az osztályharc élesedik. Akinek pedig valami vaj van a fején, hadd szarjon be egy kicsit a Felcsúti Szellem Vasútján!

P.s.: Az előzőekhez még néhány gondolat. "Érdekesség, hogy a csomag szerint a hatóságok titkos kapcsolatainak, besúgóinak a tiszteletdíjukból húszszázalékos adót kell fizetniük, csak- hogy mivel az ilyen címen kifizetett összegek is titkosak, igazából nem lehet ellenőrizni, hogy befizették-e a közterhet a besúgásért kapott pénz után." Fouché cinikus hitvallása, miszerint „A farkasokkal együtt kell üvölteni” sok követőre talált és talál Magyarországon.

És még egy gondolat: Mit képzel az Orbán kormány?! 20%-os adókulcs a Júdás pénzért?! És az egykulcsos adó, az már smafu? Meg a söralátét és a többi... Követelem a 16%-os adót a besúgásért!!!

Hunvald György

***

Akinek ez sem üti ki a butasága biztosítékait, hogy ismét állami szervek tartják nyilván a magánéletét (a magánszféra azért magánszféra, mert magánszféra, szevasz Kósa) ahol aztán kényükre-kedvükre találnak valami terhelőt (ott, ahol még a gyanúja sem merül fel semmi terhelőnek), az megérdemli a sorsát. Az egykori párttitkár üldözési mániás és hatalommániás fia visszahozza a 30-40-60 évvel ezelőtti fekete posványt, amitől állítólag ő maga és elvtársai szabadították meg az országot. Rákosi elvtárs megnyalná mind a tíz ujját. (K. Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3112346711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása