Hunvald-blog

808. Rendkívüli döntéssel

Indoklás nélkül. (Demokratikus intézmények)

2023. június 13. - HunvaldBlog

Megtiltották, hogy a pártok bárkit beléptessenek az Országházba aznap, amikor a státusztörvényt tárgyalják. (444.hu

Igen, a rendkívüli döntés (ügyrend, tárgyalás, állapot) vált mindennapivá. Rendkívüli (rögtönítélő) bíróság egyelőre még nincs, de a lassú ügymenet hamarosan szükségessé teheti. Elnöke lehetne pl. Magyarbasi fogorvosa, aki bizonnyal kivételesen tehetséges ember.

kover2023.jpg

A státusztörvény társadalmi egyeztetését előírja a jog. De azt nem írja meg, hogy ez a kifejezés mit jelent. Tehát meghívták Őfelsége ellenzékét, és ők meghallgathatták a kormány álláspontját. A tanárok képviselőinek megtiltották, hogy akárcsak megszólal- janak.

Fügedi Ubul

P.s.: Az országgyűlés természetesen rendkívüli ülésen tárgyalja a státusztörvényt. Elvégre még csak két éve tervezgetik. Ez az idő nyilvánvalóan kevés volt ahhoz, hogy napirendbe szuszakolják.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5618145930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása