Hunvald-blog

364. Unom, tényleg unom

2019. július 01. - HunvaldGyörgy

Jóestét, jó estét. Ide már tényleg csak a nagyon rövid változatot teszem fel – akit meg esetleg a hosszabb, bővített kiadás érdekel, az a Facebook-oldalamon megtalálja, hajrá. Tehát röviden: múlt hét pénteken az ügyész vádbeszédével folytatódott a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB) a felmentő ítéletemet követő, 2016 májusában a Fővárosi Fő- ügyészség által kezdeményezett perújítási tárgyalás.

nicolson_unom2.jpg

Majdnem 6 órán keresztül tartott, az ügyész ismertette az összes jegyzőkönyv tartamát, amit eddig 3 sikertelen ügyben produkáltak. Így aztán immáron negyedszer is meghall- gathattam az egész hóbelevancot.

Unom számtalanszor elismételni – amikor az ügyészség kopogtat, és megpróbál valamit újra meg újra összekapirgálni – hogy nem, nem követtem el ezeket, hogy éppúgy nem igazak a vádak, mint ahogy az eredetileg kitalált „ingatlanügyes” koncepcióról is kiderült, hogy nem igaz. Ez van. Tíz éve, minden egyes választás előtt előállnak és elkezdik mant- rázni a különféle vádakat. Unom. Tényleg unom.

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6514920190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása