Hunvald-blog

883. Lokálpatrióta jelöltjeink 2024.

2024. április 25. - HunvaldGyörgy

A hét legelején elindult a kampány és elkezdődött az ajánlások gyűjtése, pár napon belül a képviselőjelöltek végeznek a gyűjtögetéssel.  (Köszönjük a támogatást!) Aztán mindenki hivatalosan is jelöltté válik. Nézzük most meg, hogy melyik választókerületben kik indul- nak az Erzsébetvárosi Lokálpatrióták színeiben.

lokalpatriotak2024_1.jpg

Az Erzsébetvárosi Lokálpatrióták polgármesterjelöltje: dr. Hunwald György.

Képviselő-jelöltek:

  1. EVK: Fábián Gyuláné
  2. EVK: Szikszai Sándor
  3. EVK: Külgusz Imre
  4. EVK: Hunvald András
  5. EVK: Lichner Gábor
  6. EVK: Hunwald György
  7. EVK: Hunwald Márton Dezső
  8. EVK: Horvátné Kencsán Flórika Mária
  9. EVK: Bencz Richárd
  10. EVK: Tóth Ernő

(A jelöltek nevére kattintva olvasható a bemutatkozásuk, az Erzsébetvárosi Lokálpatrióták részletes programja pedig ITT olvasható.)

És mielőtt bárki, akárki elkezdené: nem, minket nem a Fidesz indít, nem, mi nem a kormány szekerét toljuk. Mi a lakók szekerét szeretnénk tolni. És a munka nem áll meg, gyűjtjük továbbra is az aláírásokat.

Itt tartunk ma. További szép estét mindenkinek.

P.s.: Kedves erzsébetvárosiak, szombat reggel 9 órától a Klauzál téren, a Garay téren illetve 10 órától a Damjanich utcai Sparnál gyűjtünk ajánlásokat. Köszönjük a segítséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr418390129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása