Hunvald-blog

123. Társadalmi célú, aha

2017. július 07. - HunvaldBlog

„… ahol nem jó zsidónak lenni, ott nem-zsidónak lenni sem jó.” 

Mindennapi elmebaj, csak hogy ne Soros nevessen a végén. Tán egy hete kerültek ki társadalmi célú hirdetésként a fantáziadús Soros-plakátok az utcára, és hogy hogy nem, valahogy rögtön az ország legszemetebb korszakát idéző szövegek jelentek meg rajtuk.

soros_plakat1.jpg

Persze elképzelhető, hogy ezek a feliratok korábban kerültek fel az üvegre, és csak vé- letlenül rakták pont alájuk a Soros-plakátokat, de nekem azért ezzel kapcsolatban vannak kétségeim. Annak ellenére vannak (sőt!), hogy tegnap a hibázni nem tudó, mindig igazat mondó Lázár János ismét kilibegett a pódiumra és a következőket tudta mondta:

Ez az ügy nem Soros György származásáról szól, hanem arról, amit csinált. A kormány tájékoztató kampányának semmi köze ahhoz, hovátartozónak vallja magát….Sorossal nem az a probléma, hogy zsidó származású, hanem hogy kontroll nélkül be akarja hozni a bevándorlókat.

A fenti mondatok azt követően hangzottak el a kormányinfón, hogy a Mazsihisz elnöke, Heisler András nyílt levelet írt Orbán Viktornak, és arra kérte a miniszterek elnökét, hogy intézkedjen a kampány azonnali leállításáról, vonják vissza a plakátokat – merthogy azok gyűlöletkeltést, antiszemitizmust gerjesztenek.

Mindenesetre Lázár kapásból visszalőtt: az antiszemitizmust nem a kormány gerjeszti, hanem a migránsok hozzák a kontinensre. Pont. Sorossal meg nem az a baj, hogy zsidó, hanemhogy… Különben is, a kormány minden zsidót megvéd.

Azt mondja a választott vezető, hogy zéró toleranciát hirdet az antiszemitizmus ellen, és megvédi zsidó honfitársait. A zsidó honfitársak egyetértenek a zéró toleranciával, de nem szeretnék, ha bárki megvédené őket. A zsidó honfitársaknak rossz emlékeik vannak a megvédésükkel kapcsolatban. A zsidó honfitársak azt szeretik, ha nincs szükség arra, hogy megvédjék őket. Azt szeretik, ha nincs erre szükség, mert nincsenek veszélyben. A zsidó honfitársak ugyanis ugyanazt szeretik, mint bárki más: békében, nyugodtan  élni.
(Gépnarancs / Föld S. Péter)

Félelmetes, milyen cinikusan és gátlástalanul hazudnak ezek.

P.s.: Orbán különben válaszolni fog a Mazsihisz levelére, de Lázár szerint nem tervezik le- venni a plakátokat. Különben is, az a jó plakát, ami felkelti az emberek figyelmét. (444.hu)

UPDATE 2017. 07. 07. 21:44 - Válaszolt. Csak épp nem arra, amiről Mazsihisz levele szólt. A sorosozás meg nem lesz leállítva.

***

A szintén színpadra tolt KDNP-s Hollik Istvánról – meg az ő fentiekkel kapcsolatos, meg- nyugtatónak szánt baromságáról – nincs kedvünk írni. Mint ahogy szintén nincs kedvünk írni egy pár használt gumicsizmáról sem. Helyette itt van Földes Péter Örkény-félpercese 2017-ből: Egy zsidó kislány és egy zsidó kisfiú arról beszélt a televízióban, hogy a Kazinczy utcában sétáltak, amikor meglátták egy gépkocsiban Hollik Istvánt, a KDNP szóvivőjét, amint vidáman és békésen autózott, feltehetően munkából hazafelé. Ebből ők arra következtettek, hogy a kereszténydemokrata szóvivők még a Kazinczy utcában is biztonságban autózhatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1112647445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása