Hunvald-blog

508. Ez itt a reklám helye

2020. szeptember 06. - HunvaldGyörgy

„Legfőbb célunk, hogy pontos és pártatlan hírekkel lássuk el az olvasókat.”
(Munk Veronika) 

Ez most itt nálam is a reklám helye. Mert ugyan két napja már megosztottam a hírt a Facebook-on, de ott csak az ismerősök láthatják, így most felteszem ide a blogra is – mert fontosnak tartom, és mert remélhetőleg így több emberhez is eljut, eljuthat.

telex.jpg

Tehát: péntek délután az Indextől még júliusban távozó újságírók elindították új lapjuk, a Telex támogatói oldalát. Aki úgy gondolja, hogy szükség van egy korrekt, kritikus és független lapra, az 3.000-től 15.000 ezer forintig terjedő értékben támogathatja őket. Egyszeri és rendszeres támogatásokat is várnak; az oldalon pedig egy számláló is látható – ezen pontosan követhető, hogy eddig mennyien adakoztak. Ma este nyolcig például majdnem 22 ezren támogatták őket.

Sok sikert kívánok nekik, és ezzel mindannyiunknak is.

Hunvald György

P.s.: A fentebb belinkelt támogatói oldalon Munk Veronika, a Telex főszerkesztője (és az Index volt főszerkesztő-helyettese) részletesen beszél arról, hogy szándékaik szerint a tervezett lap milyen is lesz. Tessék megnézni, meghallgatni. Érdemes.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr316192798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása