Hunvald-blog

611. A cipész (suszter!) meg a kaptafa

2021. július 31. - HunvaldBlog

Varga Judit visszaszólt Hamiltonnak: cipész, kaptafa.
A KRESZ-vizsgát is szóba hozta. (Magyar Narancs

Meglepően szabatosan elfogadhatatlannak, gyávának és félrevezetőnek nevezte a hétszeres Formula–1-es világbajnok Lewis Hamilton a közelmúltban elfogadott meleg- ellenes törvényünket.

kaptafa.jpg

Mire föl Varga Judit, a mi hivatásos kiakadó i-gazságügyi miniszterünk volt szíves azzal reagálni, hogy Hamilton

... mielőtt butaságokat állít, olvassa el a magyar gyermekvédelmi törvényt. A cipész maradjon a kaptafánál, a FORMA 1-es pilóta pedig az autóversenyzésnél.

Jól érzékelhetően kettejük közül Varga az, aki kevesebbet tud az inkriminált törvényről, különben nem nevezné az éppen a gyerekek korrekt tájékoztatását ellehetetlenítő melegellenes törvényt "gyermekvédelminek".

Miért van az, hogy Varga J. és hasonszőrű társai nem maradtak meg másodosztályú focistának? Az az ő szintjük, ahhoz értenek.

Fügedi Ubul

P.s.: Miért érzékeny Lewis Hamilton a kisebbségek problémáira?

Megkérdezik az újságírók Stevie Wondert, nem volt-e túlságosan nehéz, nem volt-e aránytalan tehertétel így vakon megtanulni zenélni, és kiemelkedni a világ legjobbjai közé?
— Ugyan — válaszolja a neves zongorista. — Járhattam volna sokkal rosszabbul is.
— Rosszabbul? Hogyan?
— Születhettem volna például négernek...

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7616644660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása