Hunvald-blog

791. Végre el lehet kezdeni I.

2023. április 06. - HunvaldGyörgy

Kedd reggel jelentette be Mesterházy Attila, hogy kilép az MSZP-ből és Szakács Lászlóval új szociáldemokrata, balközép pártot alapítanak, „Szocialisták és Demokraták" néven – írja a 24.hu. Úgy látják, a DK nem tudja megszólítani a szociáldemokrata szavazókat, „a Fidesztől elforduló, korábban az MSZP-re voksolókat meg végképp nem. Az új párt célja, hogy új szavazókat nyerjen meg egy balközép politikán alapuló kormányváltás érdekében.” .

szocdem.jpg

"Szükség van egy virtigli baloldali pártra. Látjuk a kutatásokban, az MSZP történetében és az értékrendbeli kutatásokban, hogy ez az irány jelen van a magyar politikai életben. Egy ilyen párt képes lehet összeszedni 20-25 százaléknyi baloldali szavazót a kisebb településeken, a munkavállalói, alkalmazotti rétegben, valamint a nyugdíjasok körében. (via Republikon Intézet / Horn Gábor)

Végre el lehet kezdeni egy baloldali pártot az alapoktól építeni, mert ugyan az ellenzéket baloldali ellenzéknek hívja a kormánypárt, valójában semmi köze a baloldalhoz. Az MSZP egyetlen baloldali pártként, pedig eljutott sajnos oda, ahova eljutott...

Nehéz munka lesz az biztos, de szívem szerint való!

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1718096542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása