Hunvald-blog

31. A nézése meg a járása

2016. október 07. - HunvaldBlog

“Urizálni az úri fiúk tudnak. Én parasztgyerek vagyok, annak születtem”
(Rogán Antal 2014. december 15.) 

Jóestét, jó estét. Miután Bajkai úr az erzsébetvárosiak jövőéért aggódó levelét újságját megírta, nézzünk most egy másik nagyformátumút, a Rogántónit. Merthogy Rogán sem akármilyet (vessző)futott az utóbbi napokban. Kezdődött azzal, hogy a Népszabadság megkérdezte Tónit a Szabó Zsófi Kisvárda környéki esküvőjére tett helikopteres útjáról. Mert mint kiderült, ez az egyszerű parasztgyerek helikopterrel ment az esküvőre, majd egy harmincmilliós bérelt Mercivel a reptérről haza. Közben egy kastély elnöki lakosz- tályában szállt meg a kvótareferendum hétvégéjén, és pihente ki – a lagzi fáradalmait.

rogan_heli.jpg

Mi nem is ragoznánk túl, már mindenki mindent tud (?), aki meg esetleg mégsem, annak itt van ez, szépen vázlatosan, pontokba szedve:

  • Rogán a Népszabadság kérdésére előbb kapásból, rezzenéstelen arccal hazudik, azt mondja, összekeverték valakivel
  • majd perrel fenyegetőzik, ha a lapok bármit leírnak ebből
  • a Népszabi küld egy fotót arról, ahogy Rogán beszáll a helikopterbe
  • az esküvőn fellépő Kis Grófo büszkén posztolja a helikopteres fotót, meg hogy mekkora bulibáró már a Tóni
  • a posztot pillanatok alatt töröltetik vele
  • Rogán eltűnik, majd a fia fáradtságával magyarázta, hogy helikopterre kellett szállnia
  • és azóta is hazudoznak, próbálják eltüntetni a nyomokat (helikopter-leszálló, Cili cégének bartell-üzlete, stb…)
  • a kormánypárti sajtóban se helikopter, se leszállópálya, se bartell, se semmi, a propagandaminisztert mintha a föld nyelte volna el.

Mert ugye teljesen természetes manapság Magyarországon, ha egy polgári kormány polgári minisztere helikopterrel jár lakodalomba. Pofátlanok, hazugok és arrogánsak, számolatlanul költik a (köz)pénzt, miközben az ország harmada éhen gebed. De most komolyan! Ezek mernek bárkin is bármit számon kérni?!

P.s.: Az megvan, hogy Matolcsy jegybank vezér, akinek felügyelete alatt működik a bankrendszer, az egyik legnagyobb kereskedelmi bank, az UniCredit vezetőjének, Patai Mihálynak a luxuslakásában él? Ami nem csak a józan ész és jó ízlés alapján problémás.

Ennyit mára, további szép estét és kellemes hétvégét mindenkinek!

***

Tuttta? Egyre több van a propagandaminiszter rovásán. A Rogán Antal körüli, magyarázat nélküli korrupciós ügyek egyik legnyilvánvalóbbja a letelepedésikötvény-ügy. Ebben kulcsszereplőnek számít a miniszter, hiszen a parlament gazdasági bizottsági elnökeként ő találta ki a rendszert. Márpedig a magyar letelepedési kötvények legfőbb ismérve, hogy azzal nem az állam jár jól, hanem a politikai kedvezményezett közvetítő cégek. És miközben a kormány a menekültek ellen uszít, a 300 ezer eurós kötvények megvásárlásával az jut be a schengeni övezetbe, aki csak akar. (HVG)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6911779309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása