Hunvald-blog

226. Szilárdot felfokozták

2018. május 12. - HunvaldBlog

„Akár életünk árán is megvédjük a kolbászt meg a pacalt.” 

Itt tartunk: Orbán negyedszer is letette az esküt, állítólag 2030-ig tervez. Mondjuk ez se rossz, de Rezsiszilárd katonává való kinevezése az igazi. A hét közepén jött a nagyszerű hír, hogy Németh Szilárd kapja a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkári posztját, ő lesz HM második embere, a Simicskó Istvánt követő Benkő Tibor vezérezredes helyettese.

nemeth_pacal.jpg

Mert az ilyen értékes harcosokra mindig, minden fronton szükség van. Ne feledjük, a Fidesz ökle, a kormánypárt alelnöke az országgyűlési választás előtti vérzivataros hóna- pokban járatta csúcsra a kormányoldal sorosozós kampányát; Széll Bernadettől rettegve bénította meg a parlament nemzetbiztonsági bizottságának működését.

Mostantól azonban már nem retteg tovább, mostantól másképp felel majd a nemzet biz- tonságért. Többé már nem vonul ki; s a rezsi hősies megvédése után most a hont is meg fogja védeni a kétharmados, régivágású kereszténydemokrácia nagyobb dicsőségére.

Legyen is ennyi elég mára. További kellemes hétvégét mindenkinek.

P.s.: Manapság tényleg ilyen időket élünk. Még szerencse, hogy hadseregünk akkora amekkora, és olyan amilyen. Így aztán túl nagy kárt nem tud okozni ez a klasszikus mű- veltségű, pacalfőző jóember. Bár ki tudja.

***

... Így valahogy. Másképpen nem lehet, ha például Hende et. bekupakolt gukkerjére gondolunk, most pedig Németh et. velős pacaljára, amelyek garantálják Orbán honvéd- ségének szakmaiságát, pedig csak a kontraszelekció dolgozik keményen. Ez a Németh például majd Soros-ügynököket keres a seregben is, meg a rezsit csökkenti, amitől a szomszéd országok katonasága összeszarja magát, és farkát behúzva menekül. (Rezeda: Katonadolgok)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2513913810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása