Hunvald-blog

811. Micsoda különbség!

Gyermekkori álmok.

2023. június 25. - HunvaldBlog

Vége a lázadásnak: Prigozsinnak megkegyelmezett Putyin,
de nem maradhat Oroszországban. (Világgazdaság

A közmegegyezéssel nagybetegnek tekintett Lukasenka összekapta magát, elment Putyinhoz az utasításokért, aztán kialkudta Prigozsinnal a belorosz (NEM belorusz!) fegyverszünetet — ami akár békévé is fajulhat, ha a megállapodók kellőképp távol tartják magukat az ablakoktól.

orban_lukasenka_2.jpg

Eközben a másik csatlós vezetője érdeklődve figyelte az eseményeket és annyit sikerült megállapítania, hogy azok (egyelőre) nem veszélyeztetik a magyarok biztonságát.

Azt hiszem, ez a Lukasenka piciny gyermekkora óta szeretne egyszer valami jelentőset összehozni a nemzetközi politikában...

Fügedi Ubul

P.s.: Kell lennie ebben az alkuban egy olyan tényezőnek, amire nem is gyanakszunk. Ezek rutinos gazfickók; egyik se hülye, Eljutottak idáig, tehát erős bennük az életösztön.

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8618153560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása