Hunvald-blog

750. Jaj Berci, Tóth Berci

2022. november 03. - HunvaldGyörgy

Továbbra sem szállok le a kerületi MSZP ingatlan áron aluli eladásáról. Már nyilvános adat ki a vevő – és egyre nagyobb disznóság körvonalazódik. Jaj Berci, Tóth Berci! Ugye nagyon fontos volt eladni az MSZP VII. kerületi székházát potom 80 millió forintért Skarina Elena-nak egy nappal a leköszönésed előtt. A tulajdonlap szerint, ugyanis ő vette meg.

toth_bertalan2.jpg

Csak ismétlem 196 négyzetmétert 80 millió forintért, tehát 400 ezer forintos négyzet- méter áron az Erzsébet körút és a Dob utca sarkán. Ott, ahol a hasonló földszintes utcai bejáratú közepes állapotú ingatlanok négyzetméterárát minimum másfél millió forintért mérik.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy Skarina Elena* hol olvasta azt, hogy ilyen kedvező áron árulja a vezetésed alatt álló elnökség.

Biztos vagyok benne, hogy olyan hibát nem követtél el Berci, hogy nem nyilvánosan hirdettél meg egy pártingatlant, amit előtte közpénzből és tagdíjakból vett meg a párt. De azért kérdeném:

  • Volt-e értékbecslés a helyiségről?
  • Érvényes volt-e az eladás pillanatában?
  • Ugye hat hónapnál nem régebbi volt az értékbecslés?

Minden kérdés legalább két újabbat szül. Például: vajon az MSZP Felügyelő Bizottsága, aki(k) a pártvagyon kezelését ellenőrzi(k), mit tud/tudnak erről az ügyletről?

Nem kell ide Fidesz, a párt emberei maguk számolják fel a pártot.

*A vevő Skarina Elena igencsak jó ismerőse „véletlenül”
egy prominens MSZP-s. A monogramja E.B. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2717969634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása