Hunvald-blog

741. Szemét, aljas dolog

2022. október 05. - HunvaldGyörgy

Kövér László: A tisztességes pedagógusok nem attól teszik függővé
a teljesítményüket, hogy mennyit keresnek. (444.hu

Szemét, aljas dolog, amit a kormány művel – többek között a tanárokkal is. Kedden vált hivatalossá, hogy Törley Katalint, a Tanítanék Mozgalom alapítóját is kirúgták a Kölcsey Ferenc Gimnáziumból.

elolalnc2022.jpg

Szemét, aljas dolog, amit az Országgyűlés elnöke művel – többek között hétfő este a HírTV-ben. Ahol a kb. havi 5 milliót kereső Kövér elmondta, ne pénzért legyenek jók a (tiltakozó) pedagógusok:

a bérezés az oktatás színvonalával rövid távon nem függ össze, hiszen a tisztességes pedagógusok nem a fizetésüktől teszik függővé teljesítményüket.

Nos, hamár. Tisztességes politikus nem nyal fel az átlaghoz képest kiugróan magas fizetést az országgyűlésben, és nem fogad el pofátlan külön juttatásokat, kvázi munka nélkül. (Lásd.: VIP kártya, benzinpénz, lakásbérlés, ilyen-olyan költségtérítések, stb.)

Szemét, aljas és kirívóan cinikus ez így, drága parlamenti pedellus úr!

P.s.: A mai nap margójára… Megtölti a tüntető tömeg a Margit hidat. A híd pesti oldala már tele van, egyre többen érkeznek Buda felől. Legtöbbjük diák. A Moszkva tértől a Keletiig kígyózik a pedagógusokért, a szabad oktatásért szervezett élőlánc, melyben a fővárosi diákság demonstrál. A Kossuth téri tüntetéssel zárul a tanárok sztrájknapja.

*

Vettem ma egy olcsó kínai egeret. Olcsó kínai egérnek amúgy elég drága volt, 3400 forint, de gondoltam nem jó a legolcsóbbat venni, mert a tescós egér például csak 990 forint, de egy hétig sem működik. Na, ez három percig működött. Kiszámoltam az órabérét (ezerforintos percdíjra lekerekítve): negyvenórás munkahéttel számolva mint- egy havi tízmillió. Nem is rossz egy ilyen kis műanyag szartól, alig keres többet, mint például Kövér László, és mennyivel kevesebb kárt okoz. (via Konok Péter)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7317947762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása