Hunvald-blog

619. Előnemválasztás

Így kell egy jól kitalált dolgot elrontani II.

2021. augusztus 25. - HunvaldBlog

Szomorú ez az egész c. poszt margójára. 

Fontos, hogy értsük: NEM a szavazatok maximálása a cél. A cél az, hogy a levitézlett pártok levitézlett vezetői (és kedvenceik, támogatóik) mindenképp bejussanak. Pontosan azokról az emberekről beszélünk, akik a fungáló rendszer részeiként elhiteltelenítették pártjaikat.

lepacsizva2021b.jpg

"A számok" persze azt mutatják, hogy az esetek többségében tisztességes versenyben dől el, ki induljon. Igen. Mindazokban a körzetekben, amelyekben úgyis Magyarbasi jelöltje fut be. Ezekben olyan nyílt lesz a verseny, hogy ihaj. Csak a nyerhető helyeket bundázzák meg.

Fügedi Ubul

P.s.: Az előválasztók nem a számukra legalkalmasabbnak tartottak közül választhatnak, hanem CSAK azok közül, akiket a pártvezérek a ringbe engedtek. Maguk a szervezők hekkelik meg azt az eredetileg jó ötletet, hogy az indulók mindegyike álljon a rajthoz és méresse meg magát. Lásd.: Lepacsizva.

*

Katanics: a teljes elnökség távozott a veszprémi DK-szervezetből. A Momentum támo- gatta volna a civilben évtizedek óta tanárként dolgozó Katanics Sándor – a DK korábbi veszprémi elnöke – indulását, Gyurcsány Ferenc azonban megakadályozta. (via 168 óra)

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvaldblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5916670738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása